Home / archiefcentraal / start streetdance en turnen in luttenberg

start streetdance en turnen in luttenberg

Sinds maandag is het voor iedereen tot 18 jaar mogelijk om lessen streetdance en turnen te volgen in Luttenberg. De lessen worden onder deskundige leiding gegeven in sporthal De Achterberg. Wil je kijken of streetdance en/of turnen iets voor je is? Doe dan vrijblijvend twee proeflessen mee.

De lessen streetdance zijn op maandag van 16.30 tot 17.15 uur voor iedereen uit de groepen 5, 6 en 7. Van 17.15 tot 18.00 uur kan iedereen uit groep 8 en kunnen kinderen tot 18 jaar meedoen. De lessen turnen worden op dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur gegeven voor iedereen uit de groep 3, 4 en 5 en van 17.30 tot 18.30 uur voor iedereen uit groep 6 tot 18 jaar. Ben je enthousiast? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Annet Marsman. Haar mailadres is danielannet@hetnet.nl.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.