speciale viering plaskerk tijdens vredesweek

In het kader van de Vredesweek vindt op zondag 20 september een bijzondere viering plaats in de Plaskerk in Raalte. Motto van de dienst is ‘Naar een nieuw klimaat van vrede’, gelijk aan het thema van de Vredesweek zelf. Voorganger is dominee Zwerver.

Vragen die aan de orde komen tijdens deze dienst zijn onder andere: Wat is onze eigen verantwoordelijkheid in het creëren van een maatschappelijk klimaat van vrede? Denken we dan alleen aan het indraaien van spaarlampen om het milieu te sparen en zo letterlijk de opwarming van het klimaat tegen te gaan? Of denken we ook aan vrede en veiligheid in onze eigen omgeving of verderop?

De dienst vangt om 19.00 uur aan. Na afloop is er gelegenheid om in het naastgelegen Annahuis onder het genot van een kopje koffie of thee nog even na te praten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.