Home / archiefcentraal / solinger geniet op dichtersdag in lelystad

solinger geniet op dichtersdag in lelystad

Benne Solinger, dorpsdichter van de gemeente Raalte, heeft afgelopen zaterdag volop genoten van de vijfde Nationale Stadsdichtersdag in Lelystad. De Raalter dorpsdichter was net als ruim zestig andere stads- en dorpsdichters uitgenodigd om op diverse locaties in de stad gedichten voor te dragen.

De Stadsdichtersdag werd officieel geopend door Jop Fackeldey, locoburgemeester van Lelystad. Kort daarna werd de nieuwe Stadsdichtersbundel gepresenteerd, waaraan ook Solinger zijn bijdrage heeft geleverd. “Het was een geweldige dag. Ik heb heel veel contacten gelegd en afspraken gemaakt. En de dag was ook erg leerzaam”, aldus Solinger.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.