slumdog millionaire opent seizoen filmhuis

Acht Oscars won de film bij de laatste Oscaruitreiking, onder andere die van beste film. Vrijdag 25 september is ie al te zien in het Filmhuis in Raalte. We hebben het natuurlijk over Slumdog Millionaire. De film speelt in India, waar een jongen uit de sloppenwijken van Bombay deelneemt aan een quiz en tegen alle verwachtingen in een grote prijs kan winnen.

Met Slumdog Millionaire opent Filmhuis Raalte haar vierde seizoen. Om de veertien dagen is er op vrijdagavond om 20.00 uur een film te zien in het Kulturhus in Raalte. Na de opener volgen achtereenvolgens Brideflight (9 oktober), The Reader (23 oktober) en Vicky Christina Barcelona (6 november).

Het Filmhuis is niet meer weg te denken uit het uitgaans- en culturele leven van Raalte. De filmzaal biedt ruimte aan 75 toeschouwers. Voor 4 euro kan elke veertien dagen een kwaliteitsfilm worden bekeken. Ook krijgen de kijkers na afloop een glaasje wijn aangeboden.

Iedereen kan zich aanmelden als ‘Vriend van het Filmhuis’. Dit kost 7,50 euro per jaar. In ruil daarvoor krijgt men 1 euro korting op de toegangsprijs. Ook ontvangen de vrienden begin september een mooie folder met daarop een uitgebreide beschrijving van de eerste vier films van het seizoen. Op dit moment heeft het Filmhuis ruim tweehonderd leden.

Kaartjes voor de films kun je kopen bij De Parabool in het Kulturhus. Voor nadere informatie zie staging2.filmhuisraalte.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.