sir pfeiffer wint de publieksprijs opnieuw

Met ruim driehonderd stemmen bleef de Raalter band de concurrentie voor en verzekerde zich tevens van een plekje in de Band Battle van 2010.

Volgens de driekoppige vakjury had de formatie Sense of Urgency uit Nijverdal het beste optreden. De Jury was aangenaam verast met dit gezelschap. “Origineel was de dame op harp, die het geheel met een mooi sausje afwerkte. De band speelde strak en de eigen nummers waren erg origineel. En dit alles nog ondanks het ontbreken van de toetsenist, die zijn aansluiting per boot vanuit Engeland had gemist”, aldus de vakjury.

Naast de vakjuryprijs voor Sence of Urgency (beker en studio-opname) was er nog een aanmoedigingsprijs voor The Muffties, in de vorm van een studio-coaching, aangeboden door Cheap Bookings en Geluidsstudio.com. De band Stagecoach won geen prijs bij de tweede Brouwersplein Band Battle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.