sdol zet rijssen vooruit met 3 0 opzij

SDOL heeft zondag het ongeslagen Rijssen Vooruit met 3-0 aan de kant gezet. Al in de twaalfde minuut wist Michiel van der Vlies van dichtbij 1-0 te scoren op aangeven van Chiel van Brakel. Van der Vlies legde kort voor rust ook de 2-0 binnen met een afstandsschot. De keeper stond te ver voor z’n goal. De verdediger op de lijn wist de bal ook niet meer te keren.

Dat was lekker thee drinken, vooral omdat zelfs de supporters van SDOL de ploeg uit Rijssen niet minder vonden. Dat was in de tweede helft wel anders. Rijssen Vooruit kreeg maar één kans en toen de Rijssenaren een kwartier voor tijd een geblesseerde speler moesten vervangen voor de reservekeeper (geen veldspelers meer op de bank), was het helemaal gedaan met het verzet. Chiel van Brakel greep zijn kans en schoot 3-0 binnen.

In Luttenberg wordt al over het kampioenschap gesproken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.