scouting heino viert 20 jarig bestaan

De “De Scouting Heino is gewoon een erg leuke club”, stelt voorzitter Frank Mounier. “We zijn wat informeler dan andere scoutings. We zijn niet zo streng als het om de regels en het dragen van het uniform aankomt!”

Het programma begint om 12.45 uur. Dan verzamelen de scouts en de oudere welpen zich bij het scoutinggebouw aan de Heinoseveldweg 1. Om 13.00 uur begint een hike. De Bevers en de Welpen verzamelen zich om 13.30 uur op het Marktplein. Daar gaat vanaf 14.00 uur een grote vossenjacht van start. Vanaf 16.00 uur is er een feestprogramma in de blokhut. Om 18.00 uur begint een grote barbecue voor de leden en hun ouders. Om 21.00 uur start een feestavond voor de Explorers, de Stam, leiding, bestuur en aanhang.

Lid worden? eb jij zin in vuurtje stoken, knopen, bosspelen, pionieren, tochten lopen op het kompas, broodjes bakken, vlotvaren, sterren kijken, survival, kamperen, tochttechnieken leren, insignes halen, yellen, op kamp gaan of gewoon een spelletje doen? Kom dan een keer langs bij Scouting Heino. Of bel van te voren Frank Mounier: 0572-390602.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.