Home / archiefcentraal / sc overwetering actief op olster jaarmarkt

sc overwetering actief op olster jaarmarkt

Sportclub Overwetering was afgelopen zaterdag als vanouds actief op de Olster Jaarmarkt. Op deze mooie, zonovergoten dag was het de hele dag een komen en gaan bij het doelschieten en het raden van de prijs van de winkelwagen. Schutterskoning dit jaar werd Patrick Logtenberg. Met 26 punten werd hij de winnaar van de wedstrijdbal.

De waarde van de inhoud van de winkelwagen bedroeg 52,50 euro. Mevrouw Huis in ’t Veld uit Twello zat het dichtst in de buurt en werd de winnares van de inhoud van de winkelwagen, beschikbaar gesteld door de heer De Velde van Super de Boer. De club bedankt via deze weg iedereen die mee heeft gedaan en natuurlijk de vele vrijwilligers die de stand hebben bemand. Super de Boer en Oosterhoff Meubelen worden hartelijk bedankt voor de beschikbaar gestelde levensmiddelen en de plaats op de markt.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.