samengestelde wedstrijd de berkenruiters

Ponyclub De Berkenruiters Heino houdt zaterdag 19 september een grote samengestelde wedstrijd. Het gaat hierbij om een combinatie van een dressuurproef, een springparcours en een cross door de bossen. In totaal zullen er 125 paarden en pony’s starten.

De cross is veruit het grootste spektakelstuk. Het is een parcours van twee kilometer door de bossen aan de Berkendijk in Heino. Het twee kilometer lange parcours biedt maar liefst zestien verschillende hindernissen, variërend van boomstammen, slootjes, een hooiruif (waar doorheen gesprongen moet worden) tot een spectaculaire waterbak.

Het is de enige wedstrijd in Salland die meetelt voor winstpunten bij de KNHS. Het evenement wordt gehouden bij de manege van De Berkenruiters aan de Berkendijk in Heino. De entree is gratis, parkeren ook. De dressuurproef begint ‘s morgens om 8.30 uur, het springen om 11.00 en de cross om 11.30 uur. Het evenement is rond 16.30 uur afgelopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.