Home / archiefcentraal / sallandse genomineerden voor vrijwilligersprijs

sallandse genomineerden voor vrijwilligersprijs

Een groot aantal Sallandse organisaties en Sallanders is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs. Onderdeel van deze verkiezing is een publieksprijs. Daarvoor kan gestemd worden op www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl. Bij deze publiceren we een overzicht van alle genomineerden.

Bij de organisaties gaat het om de Raalter Evenementen Beveiliging (REB), toneelvereniging Ars Longa in Heeten en het Paniniteam van VV Heino.

Bij de individuen gaat het om: Anton Solen uit Raalte; Annet van der Veen uit Wijhe; J. Bos uit Olst; Rick Wijnberg uit Raalte; mevr. J.A.M. Dijkman-Hendriks uit Broekland; Nico Geelink uit Lierderholthuis; Herman Wagemans uit Heeten; Theo Keizers uit Lierderholthuis en Minie Koenjer-Hulsman uit Lemelerveld. Op de eerder genoemde site staan ook korte toelichtingen op het werk van de genomineerde organisaties en vrijwilligers.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.