rondweg wesepe zaterdag officieel open

De nieuwe rondweg Wesepe wordt zaterdag 5 september (13.30-17.00 uur) officieel geopend. De officiële opening wordt georganiseerd door de provincie Overijssel in samenwerking met Plaatselijk Belang Wesepe, aannemer BAM en kinderen van de Bosschool. De feestlocatie is een tent bij de Mengerweg.

De provincie Overijssel heeft de rondweg Wesepe aangelegd om de leefbaarheid en bereikbaarheid te verbeteren. In mei 2008 begonnen de werkzaamheden. Sinds 13 juni 2009 is de weg opengesteld voor het verkeer. De aanleg van de weg, met een lengte van 2,6 kilometer, heeft 9,5 miljoen euro gekost. Kijk voor verdere info over de rondweg op staging2.rondwegwesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.