ribsenblues beste festival van engeland

Ribs&Blues is genomineerd voor the UK Festival Awards in de categorie Best Overseas Festival. Mensen van over de hele wereld kunnen stemmen. Dus als jij nou ook graag je bijdrage wilt leveren aan de overwinning van ons eigen Ribs&Blues Festival, kun je stemmen op staging2.festivalawards.com. Je maakt dan ook nog eens kans op twee VIP-kaartjes voor het winnende festival.

Het stemmen gaat in twee gedeeltes. Deze stemronde is het eerste gedeelte en duurt tot 14 oktober. Uit de eerste ronde zullen er tien finalisten worden onthuld. Daar kan dan op gestemd worden tot 4 november. En daar komt dan uiteindelijk een winnaar uit, die bekend gemaakt wordt tijdens de gala ceremonie in the IndigO2. Dat is een grote ronde arena in Londen dat wordt gebruikt als muziek/concertzaal en als sportarena.