rgv kwiek schittert op streetlive raalte

Naast alle straatartiesten hebben ook de jazzdancegroepen van RGV Kwiek zaterdag weer een bijdrage geleverd aan StreetLive Raalte. In spectaculaire outfits met veel kleur en glitters stalen de meiden de show.

Voor een groot en enthousiast publiek traden de groepen van verschillende leeftijdscategorieën op. Ze betraden het podium zaterdagmiddag drie keer, voor een show van ruim een half uur. De meiden van RGV Kwiek hadden goed getraind. En dat was duidelijk te zien aan de leuke, gevarieerde dansen. Kortom, een geslaagde middag met een podium vol glitter en glamour en een laaiend enthousiast publiek. Klik hier voor meer foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.