restaurant krieghuusbelten wil de regio in

Restaurant Krieghuusbelten in de Raarhoek in Raalte heeft in de afgelopen jaren stapsgewijs een flinke metamorfose ondergaan. Onlangs is de restyling afgemaakt met een nieuwe bar, plafond, verlichting, tafels, linnenwerk en meer. Voor exploitant Dirk Jan Bons en zijn vrouw Mariska betekent dit het begin van een nieuwe fase. Want het restaurant mag dan in het zomerseizoen goed gevuld zijn met campinggasten (het restaurant maakt immers onderdeel uit van camping Krieghuusbelten), van oktober tot en met maart is er voldoende ruimte voor feesten en partijen. Restaurant Krieghuusbelten wil dus de regio in.

“Wat ons uniek maakt, is dat we hier beschikken over enorm veel extra faciliteiten”, vertelt Dirk Jan. “Aan het restaurant grenst een kleine sporthal en bovendien beschikt de camping over een speelhal voor de jeugd. In de sporthal kunnen de kinderen basketballen of een balletje trappen. Verder kun je hier biljarten, poolen en diverse spelletjes doen. In de speelhal zijn er ontzettend veel extra mogelijkheden.”

Maar dat is nog lang niet alles. Restaurant Krieghuusbelten voorziet in een ruime kaart. Groepen kunnen er aanschuiven bij buffetten, die ze eventueel zelf naar wens kunnen samenstellen. “We werken met een hele goede prijs/kwaliteitverhouding. We proberen zoveel mogelijk te werken met verse producten. Verder hebben we hier verrassende weekmenu’s en een uitgebreid aanbod aan broodjes. Wat veel mensen ook niet weten, is dat we een uitgebreide bierkaart hebben. We hebben hier vier soorten pils op de tap en twaalf soorten bier uit de fles.” Alle culinaire mogelijkheden staan op staging2.restaurantkrieghuusbelten.nl.

Restaurant Krieghuusbelten kan groepen aan tot circa 120 personen, maar eventueel kan het restaurant uitgebreid worden met de aangrenzende sporthal. Dan zijn er mogelijkheden tot circa 250 mensen. Voor gezelschappen, familiefeestjes, een cursus of een bedrijfspresentatie heeft het restaurant alle faciliteiten. Kinderen kunnen er karaoke zingen, trampoline springen, bingo spelen of zich uitleven in de eerder genoemde speelhal. Verder is er een beamer en een geluidsinstallatie. Geen zin om te zitten? Het restaurant voorziet ook in enkele statafels. Voor DJ’s kan worden gezorgd.

Daarnaast kun je er ook kiezen uit verschillende themafeesten. “We hebben hier ontzettend veel mogelijkheden en verschillende arrangementen”, vertelt Dirk Jan. “En weet je, ook in de zomer is er op afspraak ruimte voor kinderfeestjes. Het grote voordeel dan is dat je bij mooi weer ook nog gebruik kunt maken van het zwembad!” Restaurant Krieghuusbelten is gevestigd aan de Krieghuisweg 19, telefoon 0572-371917. Het restaurant is van oktober tot en met maart op afspraak geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.