Home / archiefcentraal / regen maakt weinig indruk op diekdaegen

regen maakt weinig indruk op diekdaegen

Het zit de Wijhenaren dit jaar niet mee tijdens de Wiejese Diekdaegen. Het dorpsfeest had de afgelopen dagen flink te lijden onder de slechte weersomstandigheden. Maar regen of niet, het mag de pret niet drukken. Zeker de die-hards blijven volop feest vieren en de sfeer is dan ook opperbest.

Zaterdag was het – ondanks een frisse wind – gezellig druk in het centrum van Wijhe. Traditiegetrouw trok de Diekmarkt veel publiek. De markt werd opgeluisterd met veel activiteiten voor jong en oud. Vooral in de feesttent bij het Wii-Event was het een drukte van belang. Daar speelden jongeren in de leeftijd van 10 tot 16 jaar met Wii-spelsystemen om het Wijhes Kampioenschap.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.