Home / archiefcentraal / recordaantaal deelnemers aan modeshows

recordaantaal deelnemers aan modeshows

Op de Grote Markt in Raalte wordt zaterdag 12 september met meerdere modeshows de najaarsmode van 2009 (voor dames, heren en kinderen) getoond. Dit gebeurt op een nieuwe catwalk, die uitgerust is met fraaie plasma-schermen.

Opmerkelijk is dat er een recordaantal deelnemers meedoet aan de modeflitsen. De nieuwkomers zijn Okay (met vlotte betaalbare mode voor dames en heren) en MIXXL (een bijzondere winkel in damesmode in een maatje meer voor hip & jong en stijlvol klassiek). Verder is er dit keer aandacht voor bruid en bruidegom en in het bijzonder voor trouwringen. De shows beginnen om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.