recordaantaal deelnemers aan modeshows

Op de Grote Markt in Raalte wordt zaterdag 12 september met meerdere modeshows de najaarsmode van 2009 (voor dames, heren en kinderen) getoond. Dit gebeurt op een nieuwe catwalk, die uitgerust is met fraaie plasma-schermen.

Opmerkelijk is dat er een recordaantal deelnemers meedoet aan de modeflitsen. De nieuwkomers zijn Okay (met vlotte betaalbare mode voor dames en heren) en MIXXL (een bijzondere winkel in damesmode in een maatje meer voor hip & jong en stijlvol klassiek). Verder is er dit keer aandacht voor bruid en bruidegom en in het bijzonder voor trouwringen. De shows beginnen om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.