raalte start met zwemles in vroege ochtend

Wethouder Yayeri Blijdenstein heeft dinsdag om 7.15 uur het startsein gegeven voor de eerste zwemlesgroep in de ochtend. Vanaf nu is het voor kinderen mogelijk in de ochtend zwemlessen te volgen. Maar liefst zestien kinderen namen deel aan deze eerste les in zwembad Tijenraan, waar ze werden getrakteerd op een krentenbol.

Blijdenstein is erg blij met de introductie van de vroege lessen. “Samen met de afdeling sport ben ik al enige tijd bezig om dit op te zetten. Met deze ochtendlessen bieden we werkende ouders meer mogelijkheden om zelf met hun kinderen naar het zwembad te gaan. Animo voor deze lessen is er zeker, want we hebben al twee groepen gevuld!”

De zwemlessen in de ochtend worden gegeven op dinsdag en vrijdag, van 7.15 tot 8.05 uur. Voor meer informatie over de zwemlessen in de ochtend kunnen mensen terecht op de site van de gemeente. Ook kunnen mensen bellen met het zwembad Tijenraan: 0572-347950.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.