publiek kiest festivalopener ribsenblues

Pinksteren 2010 ligt nog flink wat maanden in het verschiet, maar achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan opnieuw een ijzersterk programma voor Ribs&Blues. In tegenstelling tot andere jaren zal de festivalopener voor Eerste Pinksterdag (23 mei) bepaald worden door het publiek. De populaire bluessites TheBluesman.nl en Bluesforum.nl hebben namelijk het initiatief genomen om hun bezoekers die eerste band te laten kiezen.

In de aanloop naar deze veertiende editie zal het dus een klein beetje anders gaan dan anders. Normaal gesproken zijn oud-Heinoër Frank Satink en organisatiebureau EVHands van oud-Raaltenaar Rob Telgenkamp verantwoordelijk voor de programmering van het grootste openlucht bluesfestival van Nederland. In mei 2010 zal er één act worden aangewezen door de lezers van TheBluesman.nl en de leden van Bluesforum.nl. Meedoen en stemmen kan via staging2.thebluesman.nl en staging2.bluesforum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.