prullenbakken in rap tempo de winkels uit

De stormloop op prullenbakken is groot. Doordat ROVA half september start met de inzameling van plastic huisafval, vliegen de vuilnisemmers de winkels uit. Op meerdere plaatsen waren die van de week zelfs uitverkocht.

Zo hoorden wij bij de Marskramer in Raalte ‘nee’ verkopen. Vreemd? “Nee hoor”, aldus de verkoper, “die hebben de mensen nodig voor de kunststof.” De Formido speelt er zelfs tactisch op in en verkoopt afvalbakken, in verschillende kleuren en modellen, waar de speciale plastic zakken precies in passen!

De nieuwe plastic zakken maken onderdeel uit van het ROVA-informatiepakket, die iedereen inmiddels heeft ontvangen. In het pakket staat keurig omschreven wat er wel en wat er niet in de nieuwe vuilniszak mag. Het gaat hoe dan ook meer ruimte opleveren in de grijze container.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.