profile tyrecenter geeft money back in dalfsen

Dutchlease-rijder Kleinjans uit Dalfsen heeft een prijs van ruim 300 euro aan reischeques gewonnen bij Profile Tyrecenter in Dalfsen. Kleinjans deed mee aan de landelijke ‘Money Back’-actie van de Profile-zaken. De prijs viel vorige week in Dalfsen. ‘Money Back’ is een actie van de jubilerende onderhoudsformule, die in 2009 het 20-jarige bestaan viert. De actie loopt tot 1 november.

Profile Tyrecenter Nederland kiest aan de hand van een notaris uit alle aanmeldingen elke maand een particuliere en een zakelijke winnaar. Dit doet de franchiseketen tot aan november. Zakelijke rijders maken kans op een reischeque. De particuliere klant van Profile Tyrecenter maakt maandelijks kans om het geld terug te krijgen dat hij heeft besteed bij het meest recente bezoek.

Uit alle inzendingen wordt ook een jaarwinnaar getrokken. Deze jaarwinnaar wint een waardebon ter waarde van maximaal 1.000 euro voor een band-velgcombinatie. Bovendien ontvangt de jaarwinnaar de APK Straatprijs: alle autobezitters die op dezelfde viercijferige postcode wonen als de uiteindelijke gelukkige krijgen hierbij een gratis APK aangeboden.

Om in aanmerking te komen dient de klant aangesloten te zijn bij Profile Tyrecenter en zich voor de actie aan te melden op de Profile-site. Alle aanmelders krijgen in ieder geval een troostprijs in de vorm van een gratis CarCheck of 50% korting op een APK, waarin nu ook de bandenspanning wordt meegenomen. De KLPD heeft onlangs ook aangegeven nauwlettender op autobanden te controleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.