peter green vervangt dick dale in lantaarn

Het optreden van Dick Dale in de Lantaarn in Hellendoorn op 31 oktober, gaat niet door. The King of the Surf Guitar heeft namelijk zijn hele Europese najaarstour afgezegd vanwege problemen met zijn boekingsbureau. “Dit komt op een slecht moment uit, omdat dezelfde tour in de VS en Canada nu zeer succesvol is en ik me zeer verheugd heb op mijn eerste optredens in Europa sinds mijn kanker”, aldus Dale, één van de meest invloedrijke gitaristen uit de vroege jaren zestig, in een officiële verklaring. “Maar ik kom zo snel mogelijk ”, aldus Dale.

Muziekliefhebbers hoeven overigens niet te treuren, want reeds gekochte kaarten blijven geldig. Bovendien heeft de Lantaarn een naar eigen zeggen wel ‘heel toffe’ vervanger voor 31 oktober weten te strikken, namelijk Peter Green. Bekend als oprichter van Fleetwood Mac en verantwoordelijk voor hun geweldige Oh Well, Albatross en Black Magic Woman. Laatst verkocht hij met gemak de bovenzaal van Paradiso uit met een heel goede bluesshow. Nu is Hellendoorn aan de beurt, de kaartverkoop (17 euro) is inmiddels gestart. Zoals het er nu naar uit ziet komt Dick Dale in mei 2010 alsnog naar de Lantaarn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.