Home / archiefcentraal / pater moeskroen opent het theaterseizoen

pater moeskroen opent het theaterseizoen

Het theaterseizoen van het Capellenborgtheater in Wijhe wordt zaterdag 17 oktober geopend door Pater Moeskroen met ‘Komt Van Het Dak Af’. Deze voorstelling wordt in verband met de nog niet voltooide verbouwing van het Wijhese theater gegeven in de theaterzaal van het Holstohus in Olst. Bezoekers uit Wijhe kunnen gebruik maken van de gratis bus die om 19.30 uur vertrekt vanaf de parkeerplaats van het Capellenborgtheater. En het lijkt er op dat een deel van de band de bezoekers al in de bus komt opwarmen!

Pater Moeskroen wordt al jaren geroemd als band die folk en pop met absurde humor combineert. ‘Komt Van Het Dak Af’ is een eerbetoon aan zanger, songschrijver en producer Peter Koelewijn. Want wat zou de Nederlandse popmuziek zijn geweest zonder de inbreng van deze Eindhovenaar? De zes bandleden zingen niet alleen geweldig, maar bespelen ook nog eens zo’n dertig instrumenten. Met herkenbaren nummers als ‘Foxy Foxtrot’, ‘Je wordt ouder papa’, ‘De sprong in het duister’, ‘Speel die dans’, ‘Angeline’ en ‘Dokter Bernhard’ staat de bezoekers een feestelijke openingsvoorstelling te wachten.

De voorstelling begint 20.15 uur. Een kaartje in de voorverkoop kost 16 euro, aan de zaal 17 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar in Wijhe bij postagentschap Bourquin en Toerist Office Wijhe, in Olst bij Boek- en kantoorvakhandel Korten. Kaarten kunnen ook besteld worden via kaartverkoop@capellenborgtheater.nl. Voor meer informatie zie www.capellenborgtheater.nl.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.