Home / archiefcentraal / parkeerkelder t schip beperkt bereikbaar

parkeerkelder t schip beperkt bereikbaar

De parkeerkelder onder ’t Schip in het centrum van Raalte is van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober beperkt bereikbaar. In die periode worden in de bezoekersingang van de parkeerkelder schuifdeuren geplaatst.

Hierdoor kunnen gebruikers van de parkeergarage de lift en trap van de kiosk niet gebruiken. De parkeerkelder is alleen via de ingang aan de kant van De Waag te bereiken. Hier is geen lift aanwezig. Minder validen en bezoekers met kinderwagens kunnen in die week geen gebruik maken van de parkeerkelder. De parkeerautomaat is via de parkeerkelder bereikbaar.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.