open huis bij autoschade lemelerveld

Autoschade Lemelerveld is verhuisd naar de Handelsweg 16 in Lemelerveld. Om de nieuwe vestiging aan het publiek te tonen, opent het bedrijf op zaterdag 12 september de deuren. Bezoekers kunnen daar gratis een buts in hun auto laten uitdeuken (zonder spuiten).

Herman Nijenkamp heeft het autoschadebedrijf op 1 juli 2008 overgedaan aan zoon Mark Nijenkamp. Herman nam op 1 januari 1984 het autoschadebedrijf Lenferink over. Hij was daar ruim zes jaar werkzaam. Zijn wens om als zelfstandig ondernemer verder te gaan, is toen werkelijkheid geworden. Nu, na 25 jaar, vindt Herman het tijd voor nieuwe uitdagingen. “Graag wil ik alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat gegeven is in de afgelopen 25 jaar”, aldus Herman Nijenkamp. Mark vertelt: “Het bestaande bedrijf geeft mij een stukje zekerheid, daarom ga ik op de ingeslagen weg verder. Met het nieuwe pand aan de Handelsweg hebben we een moderne werkplaats met onder andere een ruime plaatwerkerij, voorbewerkingsruimte en een grote spuitcabine.”

De deuren van het nieuwe bedrijfspand zijn die zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op deze dag kan iedereen zien op welke manier autoschade wordt hersteld. De gehele dag kun je kijken naar een doorlopende demonstratie restylen, oftewel uitdeuken zonder spuiten. Heb je een deukje in je auto? Neem deze dan mee! De auto wordt bij wijze van demonstratie gratis voor jou gerestyled. Ook voor de kinderen is er vermaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.