Home / archiefcentraal / open dag bewoners vrieswijk goed bezocht

open dag bewoners vrieswijk goed bezocht

De gezamenlijke open dag van Bieze Makelaardij, Sprengenberg Vastgoed en De Jong & Laan aan de Vrieswijk in Raalte is donderdag zeer goed bezocht door klanten en zakenrelaties. In combinatie met de muziek van de ‘TismawajewendBand’ hing er een feestelijke sfeer.

Aanleiding voor de Jong & Laan om een open huis te houden, was de verhuizing van de vestigingen Raalte en Deventer naar het nieuwe kantoorpand aan de Vrieswijk. Vestigingsleider Gerrit van de Worp van De Jong & Laan toonde zich na afloop erg tevreden. “Ja, in één woord geweldig. Een goede opkomst, lekker weer en de muziek zorgde er voor dat iedereen het naar zijn zin had. Mooier dan dit hadden we het niet kunnen hebben”, aldus Van de Worp.

Over de samenvoeging van de vestigingen Raalte en Deventer is hij ook te spreken. “Dat is voorspoedig verlopen en we merken nu al de voordelen van deze krachtenbundeling. Als team zijn we niet alleen completer, maar ook beter ingericht om de klant te ondersteunen. Ik vind dat één van de pluspunten van de verhuizing, naast dat we nu op een toplocatie zitten.”

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.