op zoek naar een schat in olst en wijhe

Kinderen uit Olst en Wijhe kunnen deelnemen aan een grote schatzoektocht. Deze puzzeltocht maakt onderdeel uit van het programma van de kinderinstuiven. Deze zijn bestemd voor kinderen van groep 3 tot en met 8 van het basisonderwijs.

Op woensdag 7 oktober zijn de kinderen uit Olst aan de beurt, op woensdag 14 oktober de kinderen uit Wijhe. De organisatie is in handen van Landstede Welzijn. De kinderen lopen de spannende tocht aan de hand van een heuse schatkaart. Voor de tocht is het handig om laarzen aan te trekken en een regenpak mee te nemen. Ook een autostoeltje is handig als die nodig is, omdat je ook een stukje met de auto rijdt.

Ouders die willen rijden kunnen bellen (0570-562529) of mailen naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.

De kinderinstuiven in Olst en Wijhe beginnen om 14.00 en eindigen om 16.00 uur. In Olst moet je voor de instuif zijn bij ’t Olde postkantoor Aaldert Geertsstraat 39 en in Wijhe bij BSO ’t Bieënhonk aan de Tuurweide 1. Meedoen kost 1 euro en opgeven hoeft niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.