ook sjoerd witteveen erelid van bridge liga

Raaltenaar Sjoerd Witteveen is dinsdagavond op de algemene ledenvergadering benoemd tot erelid van de Bridge-Liga Salland. Witteveen heeft circa twintig jaar samen met Jan de Lange het wedstrijdleiderschap binnen de vereniging, toen nog Bridgeclub Salland, gedragen. Een lange periode, waarvoor beiden tot lid van verdienste zijn benoemd. Toen Sjoerd het wat rustiger aan ging doen, ging Jan enkele jaren door en is toen tot erelid benoemd.

Toen Sjoerd het rustiger aan ging doen, bleef hij echter nog wel enorm betrokken bij het wel en wee van de vereniging. In de jaren na het voorzitterschap van Do Jongman heeft bijvoorbeeld als bestuurslid technische zaken, waarnemend voorzitter en voorzitter gefunctioneerd. In de laatste jaren heeft Sjoerd opnieuw het voorzitterschap van de technische commissie op zich genomen en heeft hij in de besprekingen omtrent het samengaan van de twee Raalter verenigingen een grote bijdrage geleverd bij de totstandkoming van de nieuwe reglementen. Ook is hij weer actief als wedstrijdleider op de donderdagmiddag.

Niet te vergeten zijn ook nog de bridgelessen die Sjoerd samen met zijn vrouw Ineke geeft en waar hij velen enthousiast maakt voor de sport. Ook hiermee draagt hij enorm bij aan de statutaire doelstellingen van de vereniging, namelijk het uitdragen van de bridgesport in zijn algemeenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.