onze tv heeft al een bereik van 33 miljoen

Kijkers bij digitale tv-aanbieder Ziggo hebben een nieuwe zender. ‘Onze TV’, het kanaal van Willie Oosterhuis, Ronald Nijboer en hun partner Frans Strikker, knalt sinds dinsdag de huiskamers binnen. Oosterhuis en Nijboer, die samen furore maakten met de Regiotap op TV Oost, delen hun tijd met homeshoppingzender ShopSuuszo. De zender is voorlopig alleen te zien via het digitale basispakket van Ziggo op kanaal 33.

De familiezender bereikt hierdoor direct 3,3 miljoen kijkers. Door een unieke samenwerking op het digitale kanaal van Ziggo, komt ‘Onze TV’ bij zo’n 1,4 miljoen huishoudens binnen. Kabelaars CAIW en Cogas èn de glasvezelproducent Reggefiber zorgen voor nog meer aansluitingen.

Een hartinfarct leek halverwege juli alle mooie plannen voorgoed te verstoren, maar Willie bleek er met zijn compagnons toch nog op tijd klaar voor. “Wij willen televisie maken met hart en ziel en dat betekent voor mij nu meer dan ooit. Televisie dat werkelijk het venster van onze wereld is, waar ‘altijd wat te doen’ is, waar het leven van ieder mens telt. Het leven en de mensen zijn de basis van de programma’s”, aldus initiatiefnemer Oosterhuis. “Onze TV wil niet eenzijdig iets uitstralen, maar tot interactie en deelneming uitdagen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.