olst wijhe zet krabbels voor gemeentehuis

De gemeente Olst-Wijhe heeft de afgelopen periode verschillende aanbestedingstrajecten doorlopen in verband met het nieuw te bouwen gemeentehuis. Dinsdag worden er vier overeenkomsten getekend als volgende stap naar de bouw van het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Olst-Wijhe.

Architectenbureau De Twee Snoeken mag het gemeentehuis ontwerpen, omdat het bureau na twee selectierondes unaniem als beste is gekozen. Daarnaast is er een aanbestedingsvraag geweest voor verschillende bureaus met adviserende rollen, zoals een constructeur, een installatie- en bouwfysisch adviseur. Met de ondertekening van de overeenkomsten wordt de volgende stap gezet naar de bouw van het nieuwe gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.