officiele start aanvalsplan allemaal taal

Burgemeester Piet Zoon heeft donderdagavond – in de week van de alfabetisering – bij Landstede Raalte het officiële startschot gegeven voor het aanvalsplan ‘Allemaal taal’. Dorpsdichter Benne Solinger had speciaal voor de gelegenheid een gedicht gemaakt.

De gemeente Raalte heeft in samenwerking met de Landstede en de bibliotheek het aanvalsplan geschreven, om het probleem van laaggeletterdheid het hoofd te bieden. In dit plan wordt allereerst ingegaan op de achtergrond van laaggeletterdheid. Vervolgens worden concrete wervingsacties beschreven om het aantal laaggeletterden in Raalte te verminderen en in de toekomst laaggeletterdheid te voorkomen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.