nieuwe uitstraling voor frits van der linden

Frits van der Linden Woningstoffering is klaar voor het nieuwe seizoen. De Wijhese zaak heeft in de afgelopen maanden stapsgewijs het hele interieur op de schop genomen. Daarnaast kun je nu bij Frits van der Linden ook terecht voor horren en houten vloeren en is de collectie karpetten fors uitgebreid. Om dat alles te vieren gelden er nu diverse speciale aanbiedingen.

“Het was ook wel nodig dat we intern de boel opnieuw hebben ingericht”, vertellen eigenaar Frits van der Linden en bedrijfsleidster Heleen Hollak. “Alles stond door elkaar. We hebben al een enorm aanbod en dat hebben we ook nog eens uitgebreid, dus moesten we functioneler gebruik maken van de beschikbare ruimte. Dat hebben we gedaan door het inrichten van verschillende hoekjes voor onder andere houten vloeren, PVC-vloeren, horren en karpetten. Vooral de PVC-vloeren zijn populair. Naast het bekende Metroflor hebben we nu meerdere leveranciers. Deze staan nu allemaal samen in onze gehele nieuwe PVC hoek.” Maar het inrichten is nog lang niet alles. De woningstofferingzaak heeft de huisstijl ook nog eens een modernere uitstraling gegeven. Nieuwe advertenties, vlaggen en een geheel nieuw reclamebord op het pand aan de Handelsweg.

Frits van der Linden Woningstoffering biedt ruim duizend vierkante meter met alles op het gebied van harde- en zachte vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren, buitenzonwering en (binnenkort) houten vloeren. “Houten vloeren verkochten we altijd al”, vertellen Frits en Heleen. “Maar we vonden dat ons aanbod te klein was. Dus hebben we onze collectie in de afgelopen weken flink opgewaardeerd. En daar zijn we nu nog steeds mee bezig, maar in oktober hopen we ons nieuwe aanbod aan de klanten te presenteren.”

De collecties van Frits van der Linden Woningstoffering zijn gericht op het middensegment met uitschieters naar zowel boven als beneden. Want tapijtmerken als Bonaparte, Ambiant en BeWe horen zeer zeker bij de echte kwaliteitsmerken “We zijn één van de grootste van de wijde regio”, vertelt Frits. “We hebben heel veel op voorraad als het gaat om tapijt en vinyl, we hebben hier zo’n vijftig, zestig rollen liggen. En dan nog niet eens al onze coupons mee gerekend. Niet veel zaken hebben dat nog. Het heeft als voordeel dat we sneller en goedkoper kunnen werken. We voorzien eigenlijk in de complete woningstoffering. Van horren en buitenzonwering tot gordijnen, van tapijt en PVC-vloeren tot laminaat, alles onder één dak. Heel erg praktisch. En dat slaat aan. Dat merken we aan de groei van onze klantenkring. We trekken ook steeds vaker klanten van ver buiten de regio!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.