nieuwe huisstijl voor wagenmans wonen

Wagenmans Wonen heeft een nieuw logo. Je zult het vanaf nu vaak terugzien: In de advertenties, in de winkel, maar ook op de weg, op de auto’s en vrachtwagens van de Lemelerveldse interieurzaak. Het is een fris, strak en vlot logo. Geen opsmuk, geen overbodige luxe, maar wel strakke lijnen en moderne lettertypes ondersteund door de kleuren zwart, paars en een lichte grijstint.

“Met het nieuwe logo willen we vernieuwing en verfrissing uitstralen en laten zien dat we met onze tijd meegaan”, stellen Joris en Bas Wagenmans. “Dit jaar vieren we het 75-jarig bestaan. Die mijlpaal wilden we vieren met een nieuwe huisstijl. Het betekent ook een afscheid van het oude logo met de klassieke letters. Dat legde de nadruk op ons imago van jaren geleden, dat van een woningzaak waar je voornamelijk klassieke meubelen kon krijgen. Dat is al jaren niet meer aan de orde. We zijn een winkel waar je zowel moderne als klassieke stijlen tegenkomt. We staan met beide voeten in het heden, maar we zijn ook nuchtere plattelanders en zullen onze roots nooit vergeten.” Bovenal wil Wagenmans Wonen met de introductie van de nieuwe huisstijl laten zien dat de zaak nooit stil staat. “We blijven in beweging, ook in deze tijden. We zitten nog steeds bomvol met ideeën.”

De nieuwe koers (waarbij er in de voorgaande tien jaren steeds meer ruimte is vrijgemaakt voor moderne binnenhuismode), blijkt een succesvolle keuze. “We hebben de nieuwe koers stapje voor stapje geïntroduceerd. We wilden niemand van ons vervreemden. En het heeft effect gehad. Steeds meer mensen weten de weg naar onze zaak te vinden. We trekken mensen uit een ruime regio rond Lemelerveld. Je ziet vaak dat mensen lijstjes voor zichzelf maken. Waar willen we eerst even kijken, voordat we een besluit nemen. Onze naam komt steeds vaker voor op die lijstjes. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!”

Het 75-jarig bestaan van Wagenmans Wonen wordt gevierd van donderdag 22 tot en met zondag 25 oktober. Dat gebeurt met een open huis, extra aandacht voor de laatste trends (in het kader van de woonmodedagen), diverse speciale aanbiedingen en een expositie over de geschiedenis van het bedrijf. Ook voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Maar daarover later meer!

Wagenmans Wonen biedt vijfduizend vierkante meter aan woontips. Van volledig moderne interieurs tot de nieuwste fauteuils, van luxe banken tot stijlvolle kasten. Meubel merken: Stressless, Interstar kasten, Gealux, New Sity, Jess, Pode, Machalke. Slaapmerken: Auping, Pullman, Mline, Nolte, Svedex. Textiel merken: Eijffinger, Artelux, Chivasso, Romo fabrics, Kendix en Mflor.

Wagenmans Wonen is te vinden aan de Weerdhuisweg 1 in Lemelerveld.: Voor meer informatie bel 0572-371273 of zie de site staging2.wagenmanswonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.