nieuwe actieborden voor n35 regtuit

Uit welke hoek de actie komt is niet zeker, maar dat de plaatsers van de borden de N35 rechtdoor willen, blijkt wel uit het opschrift van de borden die we zaterdag aantroffen tussen Heino en Raalte. Als je vandaar naar Nijverdal wilt, kun je het beste maar hebben dat de weg in de toekomst rechtdoor gaat.

We zijn benieuwd hoe de percentatieve verschillen zijn als je naar Almelo wilt, of naar Deventer. En wat zullen de reistijden zijn recht door of over zuid als ‘het karrenspoor’ tussen Zwolle en Almelo volgens de cijfers over een jaar of tien helemaal vast loopt als er niets gedaan wordt? Wie het weet mag het zeggen, plegen we dan af te sluiten. Maar in dit geval geldt: Wie het weet mag er een bordje onder hangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.