Home / archiefcentraal / nieuwbouw isala klinieken officieel van start

nieuwbouw isala klinieken officieel van start

De nieuwbouw van de Isala Klinieken in Zwolle is dinsdag tijdens een feestelijke bijeenkomst op het bouwterrein officieel van start gegaan. “De Isala klinieken hebben de bijzondere positie als eerste ziekenhuis in Nederland geheel zelfstandig, voor eigen rekening en risico en op eigen kracht een nieuw gebouw te realiseren”, sprak een zichtbaar trotse Marjanne Sint, voorzitter Raad van Bestuur.

In de komende vier jaar wordt hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw ziekenhuis in de bekende organische bouwstijl van architectenbureau Alberts & Van Huut. Uiteindelijk resultaat is een ziekenhuis dat patiëntgericht is, kleinschalig in een groter geheel, flexibel en efficiënt. Een ontwerp dat staat voor de manier waarop Isala patiënten wil verzorgen: Gastvrij, inlevend en van hoge kwaliteit. De ontwikkelingen rond de nieuwbouw zijn de komende jaren te volgen via de website www.isalabouwt.nl. Het nieuwe ziekenhuis wordt naar verwachting opgeleverd in 2013.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.