nieuw kantoorpand vrieswijk positief signaal

Bieze Makelaardij Raalte, Sprengenberg Vastgoed en De Jong & Laan hebben op donderdag en vrijdag de opening van hun nieuwe kantoorgebouw aan de Vrieswijk in Raalte gevierd. Daartoe was een grote feesttent neergezet bij het gebouw.

Het programma op donderdag was voor zakelijke relaties, op vrijdagavond was er een feestje voor vrienden, familie en bekenden. Zij konden daarnaast in alle rust een kijkje nemen in het gebouw. Er was gezorgd voor vermaak voor de kinderen.

Gert Siebert, directeur van Bieze Makelaardij Raalte, is dik tevreden over het verloop van de dagen. “We hebben in totaal zo’n achthonderd gasten mogen verwelkomen”, zegt hij trots. “Dit pand is wat mij persoonlijk betreft ook een signaal naar onze klanten. Veel mensen zien de toekomst negatief in, maar die gevoelens delen wij zeer zeker niet. Met dit pand willen wij ons juist op een positieve manier in de markt plaatsen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.