Home / archiefcentraal / mr x van radio 538 gepakt in welsum

mr x van radio 538 gepakt in welsum

De mysterieuze ‘Mr. X’ van Radio 538 is woensdagochtend gepakt in Welsum. De onbekende man was al anderhalve week op de vlucht voor enorm veel jagers, die hij nog maar drie dagen hoefde te ontlopen voor 50.000 euro. Maar op de Zijlweg in Welsum ging het mis. Ene Hugo uit Zutphen reed Mr. X klem en zei: ‘Ik stop de 53j8’. Daarmee won Hugo 50.000 euro.

De actie van de commerciële radiozender heet ‘53j8’ (spreek uit als: vijf, drie, jacht) en is zeer populair onder de luisteraars. Er zijn zelfs mensen die de afgelopen periode fulltime achter Mr. X zijn aangegaan om 50.000 euro te winnen. Hugo was niet speciaal op zoek naar Mr. X. Hij was Radio 538 aan het luisteren en hoorde iets over de Zijlweg, reed vervolgens naar Welsum en zag daar iemand een sticker plakken en een foto maken.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.