Home / archiefcentraal / modeflitsen in de wijhese langstraat

modeflitsen in de wijhese langstraat

De Modezaken van Wijhe houden op vrijdag 25 en zaterdag 26 september weer een modeweekend. De deelnemende zaken zijn Boepla Kidswaer, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Mico Mode, Schulten Men/Women en Stevens Optiek.

Op vrijdag krijgen alle klanten een hapje en een drankje aangeboden als ze nieuwe najaarsmode komen bekijken. Op zaterdag presenteren de modezaken een drietal korte modeshows, oftewel modeflitsen, in de Langstraat. Centraal staan de nieuwe collecties van alle bekende merken op het gebied van dames-, heren-, kinder-, schoen- en brilmode. Tevens verlenen de leden van de jazzclub van gymnastiekverenging Olympus hun medewerking.

Deze keer zal het allemaal plaatsvinden ter hoogte van de bieb. Daar komt een echte catwalk te staan. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar kerkelijk centrum ’t Langhuus. De modeflitsen beginnen om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.