mera biedt coaching voor ouder en gezin

Annet Marsman uit Lemelerveld is onlangs gestart met haar praktijk MERA ‘Coaching voor ouder en gezin’. Ze biedt gezinscoaching, scheidingscoaching en coaching voor andere professionals. Annet heeft eerder samen met een collega de praktijk OOK opgezet, maar heeft ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan.

Het motto van MERA is ‘gezin in balans’. “Opvoeden kan bijna iedereen, maar soms ben je hierin de weg even kwijt en loopt het begeleiden van je kind spaak”, vertelt Annet. “Vaak wordt het gezin overgenomen door een hulpverlenende instantie en in de wereld van de hulpverlening wordt niet altijd geluisterd naar de vraag. Het uitgangspunt van MERA is om de kracht en liefde voor het kind, waar iedere ouder over beschikt, optimaal te gebruiken. Dat is de basis in het vinden van een oplossing.”

Als je als ouder onzeker bent over de opvoeding van je kind, kan MERA je hierin begeleiden. “Door middel van een aantal gesprekken kan de stress in het gezin en tussen ouders verminderd worden. Het zelfvertrouwen neemt toe waardoor je als ouders weer op één lijn kunt komen”, vertelt Annet. “Als een ouder problemen ervaart in de opvoeding van een kind met een (gedrags)probleem en hiervoor geen oplossing kan vinden, is hulp hierbij wenselijk. MERA gaat gezamenlijk de situatie analyseren en hiervoor een passend hulpaanbod zoeken.”

Daarnaast biedt MERA ondersteuning bij scheidingen. De praktijk is onafhankelijk en bemiddelt in de optimale uitvoering van het ouderschapsplan. Verder voorziet MERA in ondersteuning aan professionals die werken met kinderen met gedragsstoornissen, een chronische ziekte of een lichamelijke of geestelijke beperking. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. MERA is gevestigd aan de Grensweg 7 in Lemelerveld, mobiel: 06-23015230. Meer informatie kun je vinden op staging2.meracoaching.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.