markerink volgend jaar ploegmaat van vos

Loes Markerink rijdt komend seizoen bij de opvolger van de ploeg DSB Bank-Nederland Bloeit, oftewel de ploeg van Marianne Vos. De 23-jarige Raaltese kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor Team Flexpoint, de formatie waarvan de hoofdsponsor stopt en waarvan een doorstart hoogst onzeker lijkt.

Markerink spreekt van een nieuwe start. “Allereerst laat ik hopelijk na het verwijderen van mijn keelamandelen mijn lichamelijke problemen van 2009 achter me. Maar ik kijk er ook naar uit om weer eens in een nieuwe omgeving te rijden en weer alleen aan wielrennen te denken. Bij Flexpoint was het de afgelopen maanden wel behelpen en voor volgend jaar weet ik nu dat alle faciliteiten goed geregeld zijn.”

In één ploeg rijden met de veelwinnaar Marianne Vos ziet ze best zitten. “Natuurlijk zal Marianne regelmatig haar wedstrijden mee pikken, maar ik denk dat er voor mij ook kansen komen. En dan is het best goed om te weten dat Marianne in ieder geval niet achter me aankomt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.