mais er af heetense crossbrommers erop

Tot maart volgend jaar mogen ze van de grondeigenaar hun gang gaan. Jan Oostewechel (CDA-raadslid) is er bij betrokken geweest, hij is al bijna net zo gelukkig met de crossbaan als de crossers.

“Lange tijd konden ze eigenlijk nergers terecht. Samen zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden. Daarna zijn de jongens zelf naar de boer gegaan om toestemming te vragen. Ook klasse van de eigenaar dat hij de jongens begrijpt en toestemming heeft gegeven.”

Oostewechel: “Naast dat er veel over brommers wordt gepraat, worden de jongens er ook handig van. Net zoals vroeger in mijn jeugd was het een uurtje crossen en weer een paar uurtjes sleutelen om de boel aan de praat te houden. Om de benzine te kunnen bekostigen worden er allerlei klusjes aangenomen en bij de ouders om voorfinanciering ‘gezeurd’. Ik hoop voor de jongens dat zij nog veel crossplezier mogen beleven Maar let wel, de ouders blijven natuurlijk verantwoordelijk voor hun nog jonge kornuiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.