Home / archiefcentraal / loopgroep mettingen weer van de partij

loopgroep mettingen weer van de partij

De ‘Loopgroep Mettingen’ van de Brandweer Raalte doet ook dit keer mee aan de tweejaarlijkse sponsortocht Raalte-Mettingen. De loopgroep bestaat uit tien estafettelopers en vertrekt zaterdag 12 september om 3.00 uur in de ochtend bij de kazerne voor een estafetteloop over 140 kilometer.

Per keer legt een loper een afstand van vijf kilometer af en wordt daarbij begeleid door een aantal fietsers. “Wij verwachten om 14.30 uur in Mettingen aan te komen. Daar worden wij onthaald door de brandweer van Mettingen en Roy Schulten, onze zingende vrijwilliger uit Raalte”, aldus de lopers, die er een sportieve en gezellige dag van willen maken. “Overigens blijft de veiligheid in Raalte zaterdag gewaarborgd, door de overige leden van ons korps.”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.