Home / archiefcentraal / lintje voor bouwcoordinator jan jansman

lintje voor bouwcoordinator jan jansman

Burgemeester Piet Zoon heeft zaterdagmiddag tijdens de officiële opening van de nieuwe sporthal in Luttenberg een lintje uitgereikt aan de 66-jarige Jan Jansman, die daarmee werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Jansman (van 1977 tot 2002 eigenaar van het gelijknamige bouwbedrijf in Luttenberg) kreeg de koninklijke onderscheiding vooral vanwege zijn grote inzet voor de nieuwe sporthal. Bij zijn afscheid als directeur van bouwbedrijf Jansman schonk hij de opbrengst van de receptie (ruim 40.000 euro) aan de gemeenschap Luttenberg. En daarnaast ontpopte hij zich ook nog eens tot de grote initiator en bouwcoördinator van de sporthal.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.