Home / archiefcentraal / leo korenromp 25 jaar in dienst disselhorst

leo korenromp 25 jaar in dienst disselhorst

Servicemonteur Leo Korenromp is alweer 25 jaar in dienst bij Winkels Disselhorst Installatietechniek in Raalte. Ter gelegenheid van dit jubileum werd hem donderdag een ontbijt aangeboden, samen met zijn vrouw, kinderen en al zijn collega’s.

Naast het ontbijt kreeg Leo nog een verrassing. Aan hem werden namelijk de sleutels overhandigd van een nieuwe serviceauto. Het betreft de eerste wagen die in de nieuwe kleuren van Winkels Disselhorst Installatietechniek BV rond gaat rijden. In de afgelopen weken is de nieuwe uitstraling al uitgebreid geïntroduceerd, compleet met nieuwe bedrijfskleding.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.