leden atc wijhe succesvol bij minitennis

Sanneke Dijk en Daan Liefers, jeugdleden ATC Wijhe, hebben vorige week succesvol meegedaan aan de minicompetitie van de tennisbond. Het was voor het eerst dat ATC Wijhe meedeed aan deze competitie.

In de minicompetitie wordt er met speciale ballen gespeeld op de helft van het veld. Hierdoor kunnen de jonge kinderen veel eerder leuk overspelen, waardoor het ook mogelijk is al eerder wedstrijdjes te spelen. Door te winnen van Ramele (3-1), Drijvers (2-1) en twee teams van Ter Spille (tweemaal 2-1) eindigde het team uit Wijhe op de eerste plaats. Maar belangrijker dan de winst, was het spelplezier van alle deelnemertjes. Na twee uur tennissen ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.