la porta in raalte noord viert 1 jarig bestaan

Steakhouse/pizzeria La Porta viert het 1-jarig bestaan. Nog tot en met donderdag 3 september krijgen de gasten twintig procent korting op de gehele kaart. Eigenaar/kok Abik Nader is tevreden over zijn eerste jaar in Raalte Noord. “Ik merk aan de reacties dat de naamsbekendheid van mijn restaurant aan het groeien is.”

La Porta aan de Kwartel 10 in Raalte Noord biedt het beste uit de Italiaanse keuken. Van een uitgebreid aanbod van pizza’s tot een broodje shoarma, van spareribs tot biefstukken en van diverse visgerechten tot pasta’s. Naast een etentje in het restaurant kun je er ook maaltijden afhalen. “La Porta is een begrip aan het worden”, stelt Abik trots. “De omzetcijfers stijgen. Laatst zei een nieuwe klant ‘Ik heb gehoord dat je hier lekkere pizza’s krijgt’. Ik zei gekscherend terug: ‘Ik heb dat niet gehoord, ik heb ze wel gemaakt!’.”

Abik heeft plannen genoeg voor de toekomst. Binnenkort zal hij een rookruimte inrichten in zijn restaurant. Verder gaan de prijzen van de kaart naar beneden. “Zie het als een reactie op de crisis”, stelt Abik. “Maar dat zal niet ten koste gaan van de kwaliteit. We hebben bij sommige mensen de naam dat we duur zijn. Maar kwaliteit kost nou eenmaal geld. Ik steek ontzettend veel tijd in de selectie van de waren. Ik ben liever wat duurder, dan dat ik minder kwaliteit zou leveren. Met het verlagen van de prijzen, hoop ik het restaurant toch wat laagdrempeliger te maken!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.