kwiek kijkt uit naar het top jeugdtoernooi

Mede dankzij donaties van een groot aantal sponsoren, ziet het er naar uit dat ook het tweede Top Jeugdtoernooi van GIBO Groep Kwiek een spetterend succes zal worden. Het toernooi op 12 en 13 september kent een deelnemersveld met ploegen van Van der Voort Quintus, Westlandia, Loreal en Internos. Eredivisionist VOC komt met zowel haar C- als B-jeugd, terwijl AAC haar A-jeugd afvaardigt.

De toernooicommissie heeft een deelnemersveld samen weten te stellen met jeugdteams die garant staan voor goede en mooie wedstrijden. Ook is er veel aandacht voor het randprogramma om de gasten nog beter te kunnen ontvangen deze twee dagen. Om er daadwerkelijk een spetterend toernooi van te kunnen maken, doet Kwiek nogmaals een beroep op sponsoren en persoonlijke giften. Hiernaast staat een interessant overzicht van sponsoren die hun naam al aan het jeugdtoernooi hebben verbonden. Ook kun je op de site van Kwiek een sponsorformulier downloaden als ook jij de Raalter club wil steunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.