Home / archiefcentraal / kwiek kijkt uit naar het top jeugdtoernooi

kwiek kijkt uit naar het top jeugdtoernooi

Mede dankzij donaties van een groot aantal sponsoren, ziet het er naar uit dat ook het tweede Top Jeugdtoernooi van GIBO Groep Kwiek een spetterend succes zal worden. Het toernooi op 12 en 13 september kent een deelnemersveld met ploegen van Van der Voort Quintus, Westlandia, Loreal en Internos. Eredivisionist VOC komt met zowel haar C- als B-jeugd, terwijl AAC haar A-jeugd afvaardigt.

De toernooicommissie heeft een deelnemersveld samen weten te stellen met jeugdteams die garant staan voor goede en mooie wedstrijden. Ook is er veel aandacht voor het randprogramma om de gasten nog beter te kunnen ontvangen deze twee dagen. Om er daadwerkelijk een spetterend toernooi van te kunnen maken, doet Kwiek nogmaals een beroep op sponsoren en persoonlijke giften. Hiernaast staat een interessant overzicht van sponsoren die hun naam al aan het jeugdtoernooi hebben verbonden. Ook kun je op de site van Kwiek een sponsorformulier downloaden als ook jij de Raalter club wil steunen.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.