koninklijk bezoek voor bestuur waterschap

Is het ‘m nu wel of niet? Stilte en verbaasde blikken bij het bestuur van het Waterschap Groot Salland tijdens de overhandiging van ‘Water is onze inspiratie’, het bestuursprogramma voor de periode 2009-2012.

Het eerste exemplaar werd uitgereikt door een speciale gast, die wel erg veel weg had van prins Willem Alexander. Hij had er erg veel van weg inderdaad, want de man die aan de vergaderzaal binnen wandelde was Joop, een look-a-like van de kroonprins. Na een korte toespraak waarin hij het waterschapsbestuur complimenteerde en veel succes wenste met de ambities voor de komende jaren op het gebied van waterbeheer, lanceerde de ‘stand in’ ook de publieke versie van het bestuursprogramma op de website van het waterschap. Op die manier is het programma door alle burgers en belanghebbenden te raadplegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.