knapn op het hokersfeest in broekland

In Café De Hoppe in Broekland wordt op zaterdag 3 oktober het jaarlijkse Høkersfeest gehouden. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar een optreden van de formatie ‘Knap’n’. Daarnaast staat er nog een special act op het programma. Centraal staat natuurlijk de muziek van Normaal, maar ook van andere bands komt die avond muziek voorbij.

Het Høkersfeest beleeft dit jaar alweer de vierde editie. Het feest wordt voor het eerst op een zaterdag gehouden. Organisatoren zijn de Broeklandse Normaalfans Gait Middelkamp en Huub Tiebot. Aanvang is om 21.00 uur. De band Knap’n (afkomstig uit Markelo en Goor) bestaat uit vier heren en één dame. De formatie speelt dialectrock in de meest brede zin van het woord. Je kunt covers verwachten van onder andere Normaal, Jovink en Mooi Wark. Maar ook rockklassiekers uit de jaren zestig en zeventig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.