jubileumfeest de bevers zeer groot festijn

Volleybalvereniging De Bevers uit Lemelerveld heeft zaterdag met tal van activiteiten het 40-jarig jubileum gevierd. Alle leden van de club werden uitgenodigd om deel te nemen aan één van de onderdelen op de feestdag.

’s Morgens om 9.00 uur werden de mini’s verwelkomd door de Bever-mascotte. De spelertjes werden eerst geschminkt om daarna in een sporthal, verlicht door fluorescerende lampen, ‘blacklightvolleybal’ te spelen. Om 12.00 uur kreeg iedereen een lekkere traktatie en een glas drinken, om vervolgens vermoeid maar voldaan naar huis te gaan.

Direct daarna kwamen de lange kerels van Landstede Zwolle een clinic verzorgen voor de A-, B- en C-jeugd. Op vier velden werden verschillende technieken geoefend. Uit de reacties van de spelers én jeugdleden viel op te maken, dat het een erg geslaagde middag was. Het geheel werd afgesloten met een door de vereniging aangeboden buffet voor de meiden, jongens en Landstede-spelers.

De coach van Landstede kwam ondertussen naar Lemelerveld met het vervelende bericht dat de tegenstander voor de avondwedstrijd, Precura Antwerpen, wegens vijf ziektegevallen helaas had afgezegd. Desondanks werd er toch begonnen met de warming-up. De sporthal liep al vroeg vol. Er werd een ontspannen potje gespeeld tussen het eerste damesteam van De Bevers en de heren van Landstede.

Door het grote krachtverschil durfde op een gegeven moment één Landstede-speler het alleen op te nemen tegen het hele damesteam. Maar de meiden uit Lemelerveld lieten direct zien dat ze in een goede vorm verkeren en de overmoedige speler geen kans gaven. Na de demonstratie werden de spelers getrakteerd op een uitgebreide pastamaaltijd, om vervolgens nog een groot feest te vieren in de voetbalkantine.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.