Home / archiefcentraal / joy goedkoop naar wk turnen in londen

joy goedkoop naar wk turnen in londen

Joy Goedkoop heeft zich zondag geplaatst voor deelname aan het WK turnen, dat volgende maand in Londen wordt gehouden. De 15-jarige Raaltese, uitkomend voor de Turnschool Heerenveen, wist met een score van 14.100 de limiet te halen op de balk en daarmee verzekerde de debutante zich van kwalificatie. Goedkoop was pas net hersteld van een lichte hersenschudding. Ook Mayra Kroonen en Sanne Wevers plaatsten zich voor het WK. Suzanne Harmes behaalde geen limiet.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.